начало
за нас
каталог
новини
клиенти
контакти
Новини Назад

Модни тенденции пролет-лято 2006 (жени)
07.02.2006

Абитуриентската треска наближава. И още преди да е обхванала младежите, а и всички около тях, ние ще ви запознаем с модните тенденции през настоящия сезон. Бъдете подготвени и неотразими!

Сезонът повелява – романтика! Тоалетите са поетични, ултра женствени и същевременно модерни. Материите са леки, ефирни и в меки цветове. Вдъхновението този път идва от полъха на морските курорти от едни по-стари времена: богатите, но романтични облекла на нашите баби и майки, перлените миди, разпиляни по плажа, митовете за русалки, развяните от вятъра дантелени поли. Стилът е смесица от семплото и романтичното в един модерен облик. Микс от феерия и прозрачност, волани и загатнати елементи от бельото, плисирани поли и дори блузи. Като логично допълнение на този външен вид идват късите памучни якета, падащите свободно връхни дрехи, както и тези в стил “прегърни ме”. Вместо колан, панталоните се съчетават с широки панделки или шнур, завързани небрежно около талията. Настроението, което носят всички тези компоненти, е свежо и наситено с чувство.

Материите: вискоза, шифон, муселин, дантела, мрежи и бродирани тъкани, коприна и различни нейни комбинации, меки и ефирни плетива и др.

Десените: огромни елементи, флорални мотиви в стил нарисувано на ръка, разцъфнали цветя и мини цветчета, пеперуди, пачуърк, многоцветни ивици и др.
Цветовете: свежи, но ненатрапващи се, от бяло до екрю и кремаво.